ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η Αθανασάκη Βασιλεία είναι παντρεμένη με τον Τριανταφύλλη Γιάννη και έχουν δύο παιδιά. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2002 και έχει διατελέσει Σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Διασελλακίου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και τώρα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Ο Αθανασίου Ανδρέας ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας Θέρμου. Τώρα ασχολείται με δραστηριότητες στον αγροτικό τομέα και είναι μέτοχος σε 2 ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η Αναγνωστάκη Πετρούλα γεννήθηκε το 1988, μεγάλωσε, εργάζεται και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρακολούθησε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα της Διδακτικής των Μαθηματικών και σχετικό σεμινάριο ως Διαδικτυακός Καθηγητής. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος φαρμακείου. Το 2014 υπήρξε υποψήφια σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
ΒΑΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΑΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1963 και μεγάλωσε στο Θέρμο. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Δημοπούλου και έχουν δύο παιδια. Το 2012 αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξίαρχου . Από το 2014 ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Ναυπάκτου.
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η Γιαννούλη Παναγιώτα γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι μητέρα 2 παιδιών και υπήρξε μέλος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Διόνυσο.
ΓΛΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΛΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ο Γλαβάς Γεώργιος είναι παντρεμένος με την Καραδήμα Δήμητρα έχουν έναν γιο και είναι μόνιμος κάτοικος Ανάληψης Θέρμου.Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και διετέλεσε για εννέα χρόνια δημοτικός σύμβουλος, δύο χρόνια Αντιδήμαρχος και οκτώ χρόνια πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ ΔΘ του δήμου Θέρμου.
ΔΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο Δάλλας Δημήτριος γεννήθηκε στην Μυρτιά Θέρμου και είναι επιχειρηματίας. Συμμετέχει ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010 και από το 2014 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θέρμου.
ΔΡΑΚΟΥ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗ
ΔΡΑΚΟΥ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗ
Η Δράκου Αλίκη μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των σκαφών αναψυχής. Είναι άγαμη και είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΔΡΙΒΑ ΑΘΗΝΑ (ΝΤΡΕΛΛΙΑ) ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΔΡΙΒΑ ΑΘΗΝΑ (ΝΤΡΕΛΛΙΑ) ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
Η Δρίβα Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργαζόταν για περίπου 20 χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος και ήταν μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην Αθήνα. Τα τελευταία 8 χρόνια ζει μόνιμα στο Θέρμο, είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Ντρέλλια και έχει δύο παιδιά.
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Ο Ζαπαντιώτης Ανδρέας γεννήθηκε στην Μεσάριστα Αιτωλοακαρνανίας. Ζει στο Θέρμο με την σύζυγό του Μαρία Αϊντίνη και έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται στην επιχείρηση του κ. Τσαρούχη Ευθύμιου ως ιδιωτικός υπάλληλος.
ΖΙΟΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΖΙΟΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Η Δέσποινα Ζιόβα το γένος Κοντού, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Πατρών καθώς επίσης έχει φοιτήσει και στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Επέστρεψε στο Θέρμο από αγάπη για τον τόπο της. Είναι δασκάλα και ανήκει οργανικά στο Δημοτικό Σχολείο Θέρμου. Αγωνίζεται για το κοινό καλό συμμετέχοντας σε συλλογικότητες σχετικές με το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την καθαριότητα και τα αδέσποτα ζώα. Στο παρελθόν ήταν υποψήφια σε Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογικές αναμετρήσεις.
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γεννήθηκε στο Θέρμο και εργάζεται στο Αγρίνιο ως ιδιωτικός υπάλληλος. Παράλληλα βοηθάει και στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί ο πατέρας του.
ΚΑΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας, κι είναι κόρη του εμπόρου Κωνσταντίνου και της Σπυριδούλας Δημοπούλου. Ασχολήθηκε με τα κοινά καταρχάς ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σιταραλώνων κατά τη διετία 1989 - 1990, στη συνέχεια και κατά την πενταετία 2010 - 2015, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαραθιωτών Τριχωνίδος οι Άγιοι Πάντες, ενώ τη διετία 2015 - 2016 διετέλεσε Πρόεδρος του προαναφερομένου Συλλόγου. Κατά τη θητεία της στο Δ.Σ. του ως άνω Συλλόγου λειτούργησε το Κοινοτικό Ιατρείο Μαραθιά, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και με προσωπικές της ενέργειες εγκαταστάθηκε γιατρός. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καμπά συνταξιούχο της ΕΛΑΣ, είναι μητέρα δύο παιδιών του Γιώργου και της Σοφίας και γιαγιά της μικρής Αθανασίας Δρακάκη. Ενδιαφέρεται για τα κοινά με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα θέματα περιβάλλοντος και των ευπαθών ομάδων, κι έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται για πρώτη φορά με όραμα και στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Θέρμου και των Τοπικών Κοινοτήτων.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Είναι μόνιμος κάτοικος Αγίας Σοφίας Δήμου Θέρμου, μέλος αγροτικής και πολύτεκνης οικογένειας. Εργάζεται από το 2018 στη ΔΕΥΑ Αγρινίου. Από το 2010 εξασκεί το επάγγελμα του υδραυλικού και βοηθάει στο τομέα της κτηνοτροφίας και των αγροτικών εργασιών της οικογενείας του. Έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού Θέρμου ΛΕ.Μ.Α.Θ και στο Σύλλογο Νέων Αγίας Σοφίας
ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο Καρασούλος Κων/νος του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυρτιά. Είναι παντρεμένος με την Άννα Γ.Παπανδρέου και είναι περήφανος πατέρας δύο γιων, του Γιώργου και του Παναγιώτη. Επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του επίπλου στην Αθήνα αλλά ουδέποτε έπαψε να ενδιαφέρεται και να συμμετέχει με διαφόρους τρόπους στα κοινά του τόπου μας. Εκτός του ότι έχει εκλεγεί στο παρελθόν Τοπικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, Θεόδωρου Πορφύρη, αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μυρτιωτών Αθήνας ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος αυτού.
ΚΑΣΤΑΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΚΑΣΤΑΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
Η Ευφροσύνη Καστανά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνισκα του Δήμου Θέρμου. Εργάζεται στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο Αθηνών ως διοικητικός γραμματέας και ασχολείται με το παραδοσιακό τραγούδι.
ΛΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Κομποτό και έχουν δύο παιδιά. Υπήρξε εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και στην θητεία της ήταν γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και μέλος επιτροπών του Δήμου
ΚΟΣΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΣΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1984 στο Θέρμο. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Καλλιακμάνη και έχει 2 κόρες. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια της στην εστίαση.
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε στην Πάτρα Αχαΐας και σήμερα κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σακέτο και έχουν δύο γιούς. Διατηρούν επιχείρηση εστίασης (καφέ-ψησταριά) στην Ανάληψη
ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Κοκκότου και έχουν τρία παιδιά. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος και διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών και επίπλων στο Αγρίνιο επί σειρά ετών. Είναι ταμίας στο Σύλλογο Απανταχού Μανδριωτών και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Θέρμιος Απόλλων».
ΜΑΡΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΡΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Ο Δημήτρης Μαραγγός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ‘Άνω Χρυσοβίτσα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Σήμερα είναι συνταξιούχος και ζει μόνιμα στο Θέρμο.
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μέγα Δένδρο του δήμου Θέρμου, είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Χρυσούλη και έχουν τρεις γιους. Είναι κτηνοτρόφος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Γεννήθηκε στο Θέρμο και από το 1984 αποτελεί τον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Καραγιάννη, πατέρας τεσσάρων παιδιών και παππούς έξι αξιολάτρευτων εγγονιών. Είναι συνταξιούχος υδραυλικός. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, καθώς και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Θεοδώρου Πορφύρη
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
Ο Νίκος (Στηλέκας) Μαραγιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πολύζου και έχουν δύο γιούς. Είναι κτηνοτρόφος και ζει μόνιμα στο Θέρμο .
ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Έχει εργαστεί στο Υπουργείο μεταφορών και εν συνεχεία στο υπουργείο εσωτερικών. Είναι συνταξιούχος, μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας στις Δημόσιες Σχέσεις στα ελληνικά Ταχυδρομεία.
ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ο Δημήτριος Μπαλαμάτσης γεννήθηκε το 1985 στην Αγία Σοφία Δήμου Θέρμου. Είναι παντρεμένος με την Γλυκερία Ντρέλλια και έχουν τρία παιδιά. Ζει και εργάζεται στο Θέρμο διατηρώντας επιχείρηση επίπλων.
ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα με καταγωγή από την Αγία Σοφία από τον πατέρα του κο Μπαλατσό Κωνσταντίνο (Στρατηγός). Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών «Δημόσια Υγιεινή», έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία», υπήρξε Επόπτης Υγείας σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και έως και σήμερα εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε πολλά προγράμματα
ΝΤΖΟΥΦΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΝΤΖΟΥΦΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Ντζούφρα του Ηλία από το Χαλίκι του Δήμου Θέρμου και έχουν τρία παιδιά. Απασχολείται στον Αγροτικό Τομέα.
ΝΤΡΕΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΤΡΕΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα εστίασης στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Τριανταφύλλου και έχουν 1 παιδί. Έχει τελειώσει το Τ.Τ.Ε με την ειδικότητα του ψυκτικού
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Ο Δημήτριος Παπαθανασόπουλος του Σπυρίδων γεννήθηκε το 1954 στο Θέρμο , όπου και μεγάλωσε , είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Ασχολείται με τα μεσιτικά και την ανακαίνιση διαμερισμάτων.
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμο, και εξελέγη για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές του 2014. Γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στο Πετροχώρι και από την ηλικία των 17 ετών μένει μόνιμα στο Θέρμο. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Η επαγγελματική του δραστηριότητα μετρά 31 χρόνια. Από το 1998 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καφετέριας στην κεντρική πλατεία Θέρμου και από το 2021 ιδιοκτήτης πιτσαρίας στην κεντρική πλατεία Θέρμου. Ήταν εκλεγμένο μέλος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θέρμου κατά το διάστημα 2008 - 2010. Από το 2016 έως το 2019 ήταν Πρόεδρος της ιστορικής αθλητικής ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957. Ήταν Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων από το 2016 έως το 2019.
ΠΙΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΙΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο όπου αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο. Εργάζεται ως οπτικός και διατηρεί δύο καταστήματα οπτικών στον Πειραιά και το Παλαιό Φάληρο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά και ένα εγγόνι.
ΠΛΑΣΤΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΛΑΣΤΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1972 στον Μαραθιά Δήμου Θέρμου. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις γιούς . Μέχρι το 2010 διετέλεσε Αρχιφύλακας και Προϊστάμενος στην Αγροφυλακή του θέρμου. Το 2011 μετατάχθηκε ως Δασικός υπάλληλος στο Δασαρχείο Αγρινίου /Δασονομείου θέρμου όπου υπηρετεί έως σήμερα.
ΠΡΕΠΗ - ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΠΡΕΠΗ - ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Χρ. Πυλαρινό και έχει δυο κόρες. Διατηρεί επιχείρηση χρωματοπωλείο στο Θέρμο.
ΠΡΙΟΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΡΙΟΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η Μαρία Πρίονα του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στο Αγρίνιο και μεγάλωσε στο Θέρμο. Είναι αγρότισσα και έχει δύο παιδιά
ΠΡΙΟΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΡΙΟΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Γεννήθηκε το 1966 στο Πετροχώρι Τριχωνίδας και τελείωσε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Θέρμο. Έκτοτε εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα έως τον Οκτώβριο του 1989 που εισήχθη μετά από διαγωνισμό στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών ως υπεύθυνος του εργαστηρίου χαρακτικής. Το 1998 μετετάγη στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα το Αγρίνιο. Σήμερα είναι υπεύθυνος του Εργαστηρίου Αγροτικής Οικονομίας του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο. Έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά καθότι εκλέχθηκε το 2002 για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Θ. Πορφύρη και επανεξελέγη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έως τώρα. Υπηρέτησε ως Αν. Δημάρχου και Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Δάγκου επαγγελματία στο Θέρμο και έχει δύο γιους τον Γιάννη και τον Δημήτρη .
ΣΑΓΩΝΑ ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΑΓΩΝΑ ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η Βιολέτα Σαγώνα με καταγωγή από το Πετροχώρι και την Κόφτρα το γένος ΤΣΑΠΑΤΩΡΗ, είναι μόνιμη κάτοικος Θέρμου παντρεμένη με τον Γεώργιο Σταματόπουλο του Κων/νου από την Αγία Σοφία . Έχει δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στην εξυπηρέτηση των πελατών και ως δασκάλα αισθητικής άκρων σε ιδιωτικό ΙΕΚ στο Αγρίνιο.
ΣΠΕΝΤΖΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΠΕΝΤΖΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η Ελένη Σπέντζα Γεννήθηκε το 1963 στο Θέρμο, όπου και κατοικεί. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Στελεχών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Είναι υπάλληλος της ΔΟΥ Αγρινίου και εργάζεται στο ΓΕΦ Θέρμου. Είναι παντρεμένη με τον Γαλάνη Σωτήρη συνταξιούχο εφοριακό και έχουν δύο παιδιά
ΣΤΑΪΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΣΤΑΪΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Η Σταΐκου Γεωργία είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες. Είναι αγρότισσα και έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος του χορευτικού συλλόγου Μυρτιάς.
ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΝΙΚΟΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΝΙΚΟΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
Ο Νικόλας Τηλιγάδας γεννήθηκε στο Θέρμο Τριχωνίδας το 1976και είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπαλαμάτση και πατέρας δύο παιδιών. Τελείωσε το ενιαίο πολυκλαδικό λύκειο Αγρινίου στο οικονομικό τμήμα στο οποίο συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα. Ασχολείται με το εμπόριο ξυλείας ( 3ή γενιά) καθώς και με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις . Είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θέρμου, μέλος στο ΔΣ του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος στο δίκτυο ΣΕΑΔΕ ( Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα )
ΤΗΛΥΓΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΗΛΥΓΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο Αριστοτέλης Τηλυγάδας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο, είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου του Θέρμου, σπούδασε στο ΙΕΚ Αγρινίου τεχνικός κομμωτικής τέχνης και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο Αθανάσιος Τσίλικας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα και σήμερα εργάζεται στο Δήμο Αγρινίου . Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδος (ΕΡΔΕ), Σύλλογος που συμμετέχει στην Πολιτική Προστασία
ΤΣΩΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΩΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ο Φώτιος Τσώλος γεννήθηκε το 1963 στην Κόφτρα Αναλήψεως, όπου και μεγάλωσε. Εργάζεται ως τεχνικός υπάλληλος στην Τεχνική Δ/νση του ΕΦΚΑ και είναι εκλεγμένο μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κόφτρας.
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
Ο Υφαντής Σωκράτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Είναι παντρεμένος με την Αντωνίου Κωνσταντίνα και έχουν δυο παιδιά. Επί χρόνια διατηρούσε κατάστημα στο Θέρμο.
ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο Μιλτιάδης Χαρακίδας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αβαρίκο. Είναι συνταξιούχος εξωτερικού .
ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Ο Θανάσης Χρυσικός γεννήθηκε το 1979 στο Πετροχώρι, όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί κομμωτήριο τα τελευταία 25 χρόνια . Ασχολείται με τα κοινά στον πολιτιστικό τομέα όλα αυτά τα χρόνια . Κατά την περίοδο 2007-2013 διετέλεσε μέλος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου ως ταμίας. Είναι μέλος του ΙΔΕΑΠΘ και από το 2019 μέλος στο Δ.Σ του Συλλόγου Πετροχωριτών Τριχωνίδας.
ΨΑΛΛΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΨΑΛΛΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
Η Παναγιώτα Ψαλλίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από το Θέρμο. Είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.